Nieuwe spelers voor de selectie van v.v. OSO (deel 5)

Het is even rustig geweest maar daar zijn we weer. Vandaag kunnen wij jullie bekend maken dat er twee spelers hebben aangegeven graag bij v.v. OSO te komen voetballen. Robert Jan Hendriks (Fc Hilversum) en Mohamed Ahmadi (heeft gespeeld bij Almere City, Zuidvogels en bij Rood Wit in Groesbeek). Mannen van harte welkom.

Continue reading

Nieuwe spelers voor de selectie v.v. OSO (deel 3)

Ook vandaag kunnen wij jullie weer enkele nieuwe spelers bekend maken; Ali Parian, heeft een voetbal verleden bij Loosdrecht en Argon en Robbie van Galen, heeft in de jeugd van ’t Gooi en in het seizoen 2014 / 2015 al bij OSO gespeeld Mannen van harte welkom bij v.v. OSO.  

Continue reading

Nieuwe spelers voor de selectie v.v. OSO

Op dit moment zijn wij op facebook OSO elke dag enkele nieuwe spelers aan het bekend maken. Deze spelers hebben gesproken met onze nieuwe technische commissie en kunnen zich goed vinden in de nieuw te varen koers binnen de v.v. OSO. De v.v. OSO heeft namelijk in goed overleg met de technische commissie, de trainers […]

Continue reading

Jubileum Feest v.v. OSO 70 jaar

Hieronder enkele foto’s van ons Jubileum Feest 70 jaar v.v. OSO. Er waren veel oud leden aanwezig …….. Toppers van toen zijn nog steeds Toppers …… De hapjes en drankjes waren goed geregeld …… Huldiging KAMPIOENEN 7/7 35+ Ook de jonge garde vermaakte zich uitstekend….. Met dank aan …..

Continue reading