De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2015-2016 was de bekerwedstrijd v.v. OSO 1 – Brederodes 1 (zo) uit Vianen. De wedstrijd moest eigenlijk om 17.00 uur beginnen maar enkele spelers van Brederodes waren de weg kwijt. Deze spelers hadden de kleding van Brederodes bij zich dus moest de wedstrijd 15 minuten uitgesteld worden. De wedstrijd werd bij hoge temperatuur gespeeld maar de mannen van OSO hebben al een redelijke conditie opgebouwd. (goed werk van Guus en Hans) Het spel tegen de 3e klasser Brederodes ging over en weer met aan beide zijden geen echte kansen. Na ongeveer twintig minuten kwam OSO ongelukkig op achterstand een bal bij de eerste paal werd verkeerd beoordeeld en de bal ging via een OSO speler over de lijn 0-1. Hierna kreeg OSO het zwaar en werd het duidelijk dat de spelers nog aan elkaar moeten wennen. Voor de eerste drink pauze kwam Brederodes op 0-2 en liep het na de drinkpauze in de eerste helft uit naar 0-3 en 0-4. rust
Maar na rust een ander OSO de spelers bleven voetballen en het spel werd steeds beter. Met als resultaat twee mooie doelpunten van Nordin 1-4 (een vrije trap die goed werd ingeschoten) en de 2-4 van Jeremy (ging goed door op rechts en schoot mooi in). Al met al een redelijk begin van het seizoen waarin duidelijk werd dat er een goeie en hechte groep staat.
Voor v.v. OSO waren aanwezig:
(spelers) Maarten, Lloyd, Tim, Daniel, Frank, Jeremy (William), Sjoerd, Stephan, Nordin, Jonne, Ivo.
(grensrechter) Mario (verzorger / materialen) Gerrit (coach) Guus