De afgelopen week moest OSO 1 twee keer spelen voor de beker. Woensdagavond moesten onze mannen uit bij SVM in Maartensdijk. Dit werd een wedstrijd waarin OSO geen kans had SVM was op alle fronten te sterk. Door het goede keepen van Maarten konden onze mannen de schade beperkt houden op 5-0.

Dan de wedstrijd van afgelopen zaterdag thuis tegen UVV 1 (zo). Hier ging het al weer een stuk beter OSO speelde vooral voor de rust een goede wedstrijd. De organisatie  stond goed en met enkele mooie combinaties probeerde we de tegenstander onder druk te zetten. Met als resultaat vlak voor rust de op dat moment verdiende 1-0. Door goed doorgaan van Umut bij de achterlijn kwam de bal bij Nordin die de bal simpel kon intikken.

Na rust een ander beeld UVV werd sterker en kwam verdiend op 1-1. Hierna kregen onze mannen het moeilijk en hadden geluk dat UVV niet goed met de kansen omging. Ook hield Veron met een mooie redding vlak voor tijd de stand op 1-1. Al met al een nuttige bekerwedstrijd die ons weer een stapje verder bracht richting de eerste competitie wedstrijd volgende week uit bij Wasmeer.

Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Veron, Lloyd, Sjoerd, Frank, Tim, Daniel, Nordin, Jonne, Jeremy, Ivo, Huib, Umut, Jesse.

grensrechter: Mario > verzorger / materialen: Gerrit > Coach: Hans