De wedstrijd tegen DOB in Nigtevecht was een belangrijke wedstrijd voor OSO om nog enigszins aansluiting te houden met de middenmoot. De spelers zagen dit belang ook en begonnen daarom ook goed aan de wedstrijd. De eerste tien minuten ging het spel over en weer met weinig echte kansen aan beide zijde. Na een minuut of tien kreeg OSO de eerste kans uit een corner maar Nordin had geen geluk. Hierna kwam DOB goed opzetten en kreeg via hun spits een grote kop kans maar gelukkig de bal ging ruim over. Hierna werd het tot aan de rust een rommelige wedstrijd mede door het wegsturen van één van de OSO spelers. Maar wisten we toch de rust met 0-0 te halen. rust

Na rust hadden we de boel goed staan en waren we met tien man de bovenliggende partij. Eerst keurde de scheidsrechter nog een doelpunt van ons om onduidelijke redenen af. (we kregen een vrije trap mee ?) Maar in de 70 min kwamen we verdiend op 0-1 een corner van Stephan werd door Mike hard ingeschoten. Hierna bleven we goed doorgaan met veel druk naar voren werd DOB vast gezet door de tien van OSO. Een mooie combinatie over verschillende schijven kwam bij Jordi die de bal goed terug legde op Frank die vanaf de zestien hard en hoog inschoot 0-2. Eerder had Mike de score al kunnen opvoeren maar zijn strafschop werd gestopt door de DOB doelman. Even leek het nog spannend te worden toen DOB ook een strafschop kreeg welke door Philip goed werd gekeerd maar de terug springende bal werd in tweede instantie toch nog ingeschoten 1-2. Maar OSO liet het hierbij niet zitten en vlak voor tijd ging Mike goed door en legde de bal terug op Jesse en deze kon de dik verdiende 1-3 laten aantekenen. Hierna floot de scheidsrechter af. Een mooie overwinning voor OSO die als ploeg goed stond en met veel inzet liet zien dat je ook met tien man kunt winnen.