De wedstrijd van OSO 1 uit bij BZC ’13 werd met 3-2 verloren. Het werd een wedstrijd waar OSO door slap spel steeds achter de feiten aanliep. In het begin van de wedstrijd ging het nog en ging het spel over en weer met weinig echte doelkansen. Hierna nam BZC het initiatief en kreeg het enkele mogelijkheden om de score te openen. Maar Maarten of de paal stond succes voor BZC in de weg. Toch kwam OSO op voorsprong een vrije trap kwam bij de tweede paal bij Daan en zijn kopbal kon door de verdediging van BZC niet weggewerkt worden. De bal belande via een verdediger over de lijn 0-1. rust

Na rust het zelfde spelbeeld een fanatieker spelend BZC hield het initiatief. Door een fout van de verdediging kon de spits van BZC doorgaan en de 1-1 inschieten. Na een uur spelen kreeg BZC een vrije trap welke door BZC mooi werd ingeschoten 2-1. Hierna bleef BZC goed doorgaan en kreeg kansen. De 3-1 was een actie waarbij Maarten eerst 2 x nog redding kon brengen maar de derde keer was helaas raak 3-1. De wedstrijd was gespeeld. Vlak voor tijd kon Mike bij de tweede paal nog een pas van Nordin inschieten 3-2 maar de tijd was voor OSO te kort om tot een beter resultaat te komen. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig; Maarten, Philip, Tim, Jonne, Frank, Daniel, Umut, Jeremy, Stephan, Jano, Nordin, Daan, Jesse, Mike.