Jullie reporter heeft eerst thuis even de eerste minuten meegepakt van de wedstrijd OSO 2 – Wasmeer 2. Al gauw kwam OSO 2 op voorsprong uit een scrimmage kwam de bal voor de voeten van Jordi die van dichtbij de 1-0 scoorde. Lang heeft OSO 2 niet kunnen genieten van deze voorsprong want Wasmeer scoorde al gauw de 1-1. Hierna moest jullie reporter snel naar Eemnes en heeft van andere moeten horen dat de ruststand 1-1 was en dat OSO 2 diep in blessure tijd door een doelpunt van Bas met 3-2 won. (het tweede OSO doelpunt was ook van Jordi) Een verdiende overwinning van OSO 2 die vooral na de rust veel kansen onbenut lieten.

En dan OSO 1 een wedstrijd met veel verschillende gezichten. OSO 1 begon goed en controleerde de wedstrijd maar echte doelkansen leverde dit niet op. Na ongeveer 20 minuten nam Eemnes de wedstrijd over en OSO 1 had het geluk aan hun zijde. Tweemaal schoten de voorwaartsen van Eemnes niet met scherp de paal en lat brachten redding. rust

Na de rust en enkele omzettingen aan OSO 1 zijde keerde de wedstrijd. De keeper kon eerst nog de doorgebroken Ismael te koste van een corner tegenhouden. Hierna kwam de bal in de zestien bij Igor die met een mooie schuiver de 0-1 scoorde. De 0-2 werd na een mooie combinatie tussen Mo > Nicky > Ismael door de de laatste goed ingeschoten. Dat Eemnes weer terug kwam in de wedstrijd had OSO 1 aan zich zelf te danken doordat het de teugels te veel liet vieren. Via een hard ingeschoten strafschop (Bryan zat in de goede hoek) kwam Eemnes   op 1-2. Via een mooie aanval over links (Daniel) kwam de bal in de zestien bij Mike die de 1-3 inschoot. Een belangrijke overwinning voor de tweede periode en de totaal stand.