Afgelopen zaterdag 10 maart voor OSO 1 na lange tijd weer een thuiswedstrijd en hier een kort verslag van deze wedstrijd. In het begin was het even aftasten na enkele weken rust i.v.m. de weersomstandigheden was het weer even wennen. Na ongeveer 10 minuten kwam OSO op voorsprong een ingeschoten bal van Daan werd geblokt en de opspringende bal werd door Mike ingekopt 1-0. Lang heeft OSO niet van deze voorsprong kunnen genieten want een goed uitgevoerde counter van Vliegdorp werd goed ingeschoten 1-1. Voor rust verder weinig kansen voor OSO of het moet de kopbal van Daan geweest zijn die maar net naast ging. rust

Na rust een beter en agressiever OSO wat enkele grote kansen opleverde. Een mooie combinatie tussen Mike > Issy werd helaas door Daan in buitenspel positie ingeschoten. Maar dit was uitstel want even daarna een combinatie tussen Tim > Issy die een mooie voorzet gaf op Mike die voor zijn tegenstander kwam en de 2-1 inschoot. Wel moet gezegd worden dat Vliegdorp even daarvoor een kans had gehad om op voorsprong te komen maar Bryan stond succes voor hun in de weg. Na de voorsprong ging OSO goed door en kreeg kansen om de voorsprong te vergroten maar schoten van o.a. Nordin (lat) en Daan voorlangs hadden geen succes. In de laatste minuut werd een voorzet van Dylan verkeerd beoordeeld door de verdediging van Vliegdorp en werd de bal in eigen doel gekopt 3-1. Misschien niet de beste wedstrijd van OSO maar ook deze moeten gewonnen worden.