Deze zaterdag moesten we uit naar de koploper FZO in Zeist en we wisten dat het geen gemakkelijke middag zou worden. Helaas moest de opstelling ’s morgens nog een keer aangepast worden Oguzhan moest zich ziek afmelden. Het rijtje afwezige spelers werd wel erg lang maar niet getreurd we hadden nog steeds een goed team staan en we hadden er zin in om een goed resultaat te halen in Zeist. In het begin was het even aftasten en lieten beide ploegen bij bal bezit rondgaan. Na ongeveer tien minuten kwam FZO uit een corner op 1-0. Maar OSO ging op zoek naar de gelijkmaker een mooie actie van Nick T werd door de keeper gekeerd en de terug springende bal werd door Mike ingeschoten maar helaas de grensrechter zag het anders en stak zijn vlag op buitenspel ? Hierna kwam FZO door een wel erg makkelijk gegeven strafschop op 2-0. Voor de rust kwam OSO wel steeds beter in zijn spel en kreeg enkele kansen om dichter bij FZO te komen. Maar had het geluk niet aan hun zijde Mike (buitenspel ?), Nick T (schot voorlangs), Daniel (schot naast), Nick T (strand op de keeper), Mo (vrije trap / mooie redding keeper) de bal wilde er niet in. rust

Na rust ging OSO door waar het gestopt was en kreeg kansen en kwamen door een mooi afstand schot van Mo op de verdiende 2-1. FZO was op dat moment het even kwijt met als resultaat een diepe bal van Nordin op Mo en de 2-2 stond op het scorebord.  Bij FZO begonnen ze steeds meer te morren en OSO bleef voetballen en kreeg nog enkele mogelijkheden op de 2-3.  Tot aan de 87 minuut een voorzet van FZO werd ongelukkig door een verdediger van OSO in eigen doel geschoten 3-2 (het geluk van de koploper) OSO probeerde het nog wel maar werd in de extra tijd door enkele counters verrast. Eindstand 5-2 jammer mannen hard gewerkt en met een beetje meer geluk had er meer ingezeten.