Het was een derby maar een echte burenkraker is het nooit geworden. Meestal staan deze wedstrijden voor veel strijd, spannende momenten voor de doelen, veel doelpunten. Natuurlijk was er aan beide zijde de strijd en inzet om de wedstrijd te willen winnen maar helaas niet veel momenten voor de doelen en maar één doelpunt. In het begin van de wedstrijd was het even aftasten aan beide zijde met BZC wat meer in balbezit en OSO die de organisatie goed in de gaten hield. De eerste kans was voor BZC maar Bryan stond op zijn post en tikte de bal corner. Na ongeveer 15 minuten ging OSO iets anders spelen en werden er enkele omzettingen gedaan met als resultaat dat OSO de bovenliggende partij werd en de betere kansen kreeg. Maar de voorwaartsen van OSO (Daan, Nick, Issy, Steve, Mike) kregen de bal er niet in de verdedigers van BZC hielden stand of de bal werd net naast of over geschoten. rust 0-0

Na rust het zelfde spel BZC dat met lange ballen probeerde hun spits in stelling te brengen en OSO dat onder aanvoering van hun aanvoerder Steve via de vleugels BZC probeerde pijn te doen. Het beste gedeelte van de wedstrijd waren de laatste 20 minuten en begon met schot van BZC op de bovenkant van de  lat en een vrije trap voor OSO welke door Mike goed werd ingeschoten maar de keeper van BZC stond op zijn post. En een snelle aanval van OSO welke door Issy hard werd overgeschoten. Het enige doelpunt van deze wedstrijd was er één van grote klasse Issy ging op rechts op snelheid goed door trok de bal terug op de inkomende Nordin die van dichtbij de keeper van BZC kansloos liet 1-0.  Oso kreeg uit een counter via Mike nog een kans maar zijn inzet belande in het zijnet. Verder stond de achterhoede van OSO met aan het hoofd Bryan en Oguzhan als een huis en werden de drie punten over de bekende streep getrokken. De sportieve wedstrijd stond onder goede leiding van de heer van der Laan uit Veenendaal.