Afgelopen zaterdag 20 september moest ons 1e team uit naar SC ‘t Gooi, waar voor een hoop spelers / begeleiding van v.v. OSO een voetbal verleden ligt. Onder een stralend zonnetje werd het een leuke wedstrijd. En al gauw werd duidelijk dat v.v. OSO hier drie punten kon meenemen. Met goed voetbal werd de tegenstander onder druk gezet en met als resultaat enkele mooie kansen. Maar onze voorwaartsen hadden hun vizier echter (nog) niet op scherp staan. Na ongeveer twintig minuten kwamen we dan verdiend op voorsprong een mooie diepe bal op Robby, die op snelheid door kon gaan en beheerst de bal achter de sc ‘t Gooi doelman (Jansen) schoot 0-1. Hierna bleef OSO de bovenliggende partij, maar veranderde er voor de rust nog niks aan de stand. rust 0-1
Na rust bleef OSO goed doorgaan maar kon de score niet verder uitgebouwd worden. Tot aan de 59 minuut een mooie aanval van sc ‘t Gooi had de 1-1 kunnen zijn maar de spits van sc ‘t Gooi (Tim de Wild) schoot de pal op de paal. De terug springende bal werd naar voren geschoten en kwam bij Stephan die met een schitterende beweging de achterhoede van sc ‘t Gooi op het verkeerde been zette. En vanaf de middenlijn kon doorgaan en de 0-2 was een feit. Wat er allemaal in één minuut kan gebeuren. Hierna werd het allemaal een beetje rommelig en uit een verkeerd uitverdedigende bal kon de middenvelder van sc ‘t Gooi (Vahdet Aytekin) de 1-2 binnen schieten. Maar lang heeft het Gooi hier niet van kunnen genieten want de bal kwam in de zestien bij Stephan en die schoot zijn tweede doelpunt van deze middag mooi binnen 1-3. En toen Alex met een mooie individuele actie aan de linker kant de 1-4 scoorde was de wedstrijd gelopen. Al met al een verdiende overwinning van v.v. OSO op een sportieve tegenstander Sc ‘t Gooi. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Bas, Frank, Johne, Umut, Tim, Jaap, Eric (Jesse), Alex (Paul), Stephan (Aiko), Robby.