Dat onze tweede thuis wedstrijd een moeilijke wedstrijd zou worden tegen het sterke Eemnes dat wisten we van tevoren. We wilden daarom goed beginnen echter na vier minuten moesten we al tegen een achterstand aankijken. Een aanval over links kwam bij de spits van Eemnes en die kon gemakkelijk van dichtbij de 0-1 aantekenen. Hierna probeerde we met enkele snelle uitvallen de gelijkmaker te maken maar of het vizier van onze voorwaartsen stond niet op scherp of de keeper van Eemnes was een sta in de weg. Ook werd een mooie aanval over drie a vier schijven van OSO goed afgerond maar het doelpunt werd om buitenspel reden afgekeurd. Jammer het was niet anders. De 0-2 was een rare scrimmage waar de bal van de paal terug kwam en waar we verdedigend niet goed reageerde. Rust
Na rust kwamen we er echter niet meer aan te pas, Eemnes zette ons met goed voetbal vast en scoorde er rustig op los. De einduitslag werd 0-6 ook al stopte Maarten nog een strafschop. Mannen het is niet anders volgende week weer nieuwe kansen op een goed resultaat. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Mark (Bas), Johne, Stephan, Umut, Jaap, Mike, Eric (Aiko), Tim (Jesse), Alex en Robby.