De derby tussen v.v. OSO 1 en Wasmeer 1 eindigt in een terechte 3-3 eind uitslag.

Het was jammer dat het weer niet mee werkte afgelopen zaterdag (veel regen), maar toch werd het een vooral spannende wedstrijd. Beide ploegen staan er op dit moment nog niet goed voor en willen hier graag z.s.m. verandering in brengen. Het was jammer dat OSO niet over alle spelers kon beschikken (blessures), en voor de wedstrijd moest Umut ook nog door een blessure afhaken. Maar het is niet anders we moeten niet zeuren ook andere teams hebben hier mee te maken. Nu naar de wedstrijd OSO begon goed en binnen twee of was het drie minuten stonden we met 1-0 voor. Een mooie actie over links van Alex bracht de bal bij Mike die van dichtbij de 1-0 liet aantekenen. Maar in plaats van dat dit OSO vleugels gaf nam Wasmeer hierna het initiatief en kreeg enkele mooie kansen, maar zoals altijd stond Maarten op zijn post. Ook OSO kreeg nog enkele kansen maar onze voorwaartsen hadden hun vizier niet op scherp staan. Voor de rust wist Wasmeer via twee vlijmscherpe counters toe te slaan en zo moesten we rusten met een 1-2 ruststand.
Na rust probeerde OSO druk te zetten en hadden ze pech dat een vrije trap van aanvoerder Frank op de lat belande. Wel hadden we geluk bij onze gelijkmaker de door Robby ingeschoten bal werd door de keeper van Wasmeer verkeerd beoordeeld en de 2-2 stond op het scorebord. Hierna hadden beide ploegen kans om de wedstrijd te beslissen. Maar of de lat (Robby) of de beide keepers stonden meer doelpunten in de weg. Net toen iedereen dacht dat het wel bij de 2-2 bleef kregen we nog een vooral spannend en hectisch einde van de wedstrijd. In de 89 minuut een mooie bal (sorry jullie verslaggever heeft niet gezien van wie) kwam op links bij Mike die goed door ging en de 3-2 inschoot. Iedereen blij we dachten dat we er waren, maar helaas de wedstrijd duurde nog een paar minuten. En daarin wist Wasmeer de 3-3 te scoren, gezien het wedstrijd verloop was dit wel een terechte uitslag al hadden we toch stiekem op meer gerekend. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Mark (Aiko), Frank, Johne, Bas, Tim, Stephan, Mike, Robby, Jesse (Eric), Alex.