OSO wint spannende derby.

Afgelopen zaterdag 8 november was het dan zover de derby BZC ‘13 – v.v. OSO stond op het programma. En een echter derby werd het, veel spanning, strijd, inzet, veel kansen aan beide zijde. Alles wat een echter derby moet hebben. OSO begon sterk in de 1e minuut een mooie diep bal van Jurre (ja hij was er weer) kwam bij Mike, maar de keeper ban BZC redde bekwaam. De corner die hierop volgde werd door Jurre bij de tweede paal op het hoofd van Kelvin gelegd. Echter de kopbal ging over, OSO bleef echter goed doorgaan. Maar de kansen (een mooie bal van Jaap op Mike, die probeerde met een lob te scoren en een kopbal van Mike en een actie van Robby en Bas) hadden geen succes. Hierna nam BZC het over en kreeg ook enkele kansen, maar of Maarten of buitenspel brachten hun ook geen succes. De ruststand was dan ook 0-0.
Na rust ging het spel over en weer met voor OSO kansen voor Kelvin, Jurre en Robby. Maar de bal wilde er niet in. Ook BZC had hiermee te maken en zo gingen we een spannend slot tegemoet. Tot aan de 72 minuut Stephan speelde zich op eigen helft goed vrij en zijn schitterende trap werd door Mike opgepikt. Hij was zijn tegenstander te snel af en schoot de bal langs de keeper in het BZC doel 0-1. Hierna werd het alleen nog maar spannender maar de OSO verdediging onder aanvoering van Maarten gaf geen krimp. Al met al een verdiende overwinning die op gepaste wijze door OSO nog lang gevierd werd.