Ook deze wedstrijden moeten gewonnen worden …………………..

Na de afgelopen weken tegen ploegen van de Top 5 gespeeld te hebben moesten onze jongens afgelopen zaterdag aantreden tegen de hekkensluiter Zuidoost United. Het werd geen gemakkelijke wedstrijd Zuidoost United was niet naar Loosdrecht gekomen om zich zo maar gewonnen te geven. In het begin van de wedstrijd ging het spel over en weer en kreeg Zuidoost United de eerste kans maar de verdediging kon het gevaar nog keren. In de 15 minuut een aanval over de rechterkant van OSO een voorzet van Bas werd door Mike bij de tweede paal achter de Zuidoost United keeper gekopt 1-0. Wie dacht dat OSO nu wel goed zou doorgaan had het mis, Zuidoost United zette goed druk en OSO moest alle zeilen bijzetten. In de 20 minuut kwamen onze gasten uit Amsterdam op dat moment aan de verdiende gelijkmaker. Een fout aan de linkerkant van de verdediging werd goed afgestraft door de snelle spits van Zuidoost United 1-1. En Zuidoost United kreeg nog enkele kansen maar Maarten stond twee keer succes voor hun in de weg. rust

In de tweede helft begon OSO beter met snel en goed spel werd Zuidoost United vastgezet op de eigen helft. Maar schoten van o.a. Jaap, Mike en Robby werden door de keeper goed tegen gehouden. Tot aan de 16 minuut een actie van aanvoerder Frank die goed doorging aan de linkerkant, zijn inzet werd echter door de keeper tegengehouden met zijn voeten maar de terugspringende bal werd door Mike met een mooie lob omgezet in de 2-1. En OSO bleef ook hierna goed doorgaan een actie van Kelvin ging maar net over. Toch moesten we tot de 40 minuut wachten, een mooie diepe bal van Stephan kwam bij Robby die op de keeper afging en Kelvin de 3-1 liet scoren. De volgende actie van Robby kwam de bal op de lat en de terug springende bal werd door good-old Marco goed ingeschoten maar de keeper redde bekwaam. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-1 nu was het Kelvin die Robby van dichtbij liet scoren. Een nuttige overwinning voor onze jongens op een sportieve ploeg uit Amsterdam. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Umut, Sjoerd, Stephan, Frank, Raymond, Jaap, Mike, Bas, Jesse, Dennis, Kelvin, Robby, Marco.

Klik op de foto om hem in een groter formaat te bekijken !