De kop is er weer vanaf …………………

Afgelopen zaterdag 7 februari kon er eindelijk weer voor de competitie gevoetbald worden. Onze jongens moesten uit op kunstgras naar SV Eemnes. De wedstrijd werd op een ongewoon laat tijdstip 15.00 uur gespeeld op een goed bespeelbaar kunstgrasveld. In het begin was het aftasten aan beide zijde Eemnes probeerde OSO onder druk te houden maar OSO was met enkele gevaarlijke counters ook gevaarlijk.

Eemnes kreeg in de 15 minuut een eerste grote kans maar Maarten stond op zijn post. Ook OSO kreeg een kans maar de vrije trap van Mike kwam in de muur en de rebound werd door Stephan hard naast geschoten. Het duurde tot de 30 minuut voordat Eemnes op voorsprong kwam de bal kwam op rechts en de voorzet (buitenspel ?) werd door de spits bij de tweede paal ingetikt 1-0. Maar OSO bleef ook met zijn uitvallen gevaarlijk en kreeg kansen, Jesse net naast en enkele mooie combinaties tussen Stephan, Kelvin, Alex en Mike hadden geen resultaat. Vlak voor rust kwam Eemnes wat gelukkig op 2-0 een voorzet werd niet goed door OSO beoordeeld en via een eigen speler rolde de bal over de doellijn. rust

Na rust een zelfde speelbeeld Eemnes probeerde OSO onder druk te houden maar OSO was in de counter gevaarlijk. Een dan moet je een beetje geluk hebben, Alex zijn schot werd goed gekeerd door de Eemnes keeper en enkele mooie combinaties hadden geen resultaat. Een mooie voorzet van Jaap werd bij de tweede paal door Kelvin buiten het bereik van de keeper tegen de paal gekopt jammer. Ook Eemnes kreeg nog enkele grote kansen maar of Maarten of scherpte bij de aanvallers van Eemnes hielden de stand op 2-0. Tot de laatste minuut toen kwam Eemnes toch nog op 3-0.

Na bijna twee maanden geen competitie gespeeld te hebben is de kop er weer af. Volgende week thuis tegen de nummer twee van de competitie FC Weesp.

Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Umut, Sjoerd, Jonne, Frank, Aiko, Stephan, Jesse, Jaap, Mike, Alex, Eric, Kelvin.

Klik op de foto om hem in een groter formaat te bekijken !