Een maatje te groot………………….

De wedstrijd thuis tegen de FC Weesp werd helaas verloren. De mannen van OSO waren niet in staat om het de FC Weesp erg lastig te maken. Weesp is een sterke ploeg en staat niet voor niks op de tweede plaats van de competitie. Het wedstrijd beeld was dan ook al gauw Weesp dat de aanval zocht en OSO dat probeerde via de counter succes te hebben. Maar wat Weesp ook probeerde de verdediging met aan het hoofd Maarten gaf geen krimp. Een OSO dan dat had enkele gevaarlijke uitvallen maar kon geen echte vuist maken. In de 35 minuut kreeg OSO zijn grootste kans maar de paal na een inzet van Alex stond succes in de weg. Dat OSO met veel kunst en vliegwerk de schade beperkt hield was vooral aan de inzet van de spelers te danken. Echter de rust kon niet met de bekende bril score bereikt worden want een mooie aanval van Weesp werd bij de tweede paal door de spits van Weesp afgerond 0-1. rust
Na rust een zelfde beeld Weesp in de aanval en OSO via de counter. De druk werd OSO te veel en Weesp kon dan ook verdiend naar de uitslag van 0-5 uitlopen. Jammer de inzet van de jongens had een beter resultaat verdiend. Maar zoals al eerder gezegd Weesp was een maatje te groot.
Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Umut, Jonne, Sjoerd, Aiko, Frank, Jesse, Jaap, Mike, Alex, Kelvin, Bas, Dennis, Mario en niet vergeten onze verzorger: Gerrit

Klik op de foto om hem in een groter formaat te bekijken !