De wedstrijd thuis tegen Diemen werd een doelpuntrijke wedstrijd beide ploegen speelde vol op de aanval. De eerste kansen waren voor OSO uit een corner van Mike kregen Kelvin en Sjoerd de kans om de score te openen echter zonder succes. Ook de uitval van Kelvin en Mike had door het goede ingrijpen van de keeper van Diemen geen succes. Toch kwam OSO op voorsprong een combinatie tussen Mike > Sjoerd en Bas werd door laatst genoemde ingetikt 1-0. En Diemen dan deze hadden een mooie kans om te scoren maar Maarten stond succes in de weg. Toch kwam Diemen op 1-1 door slordig balverlies op het middenveld en dit werd goed afgestraft. Toch had OSO nog voor rust op voorsprong moeten komen de scheidsrechter gaf voordeel (het was een strafschop voor OSO) maar het werd nadeel doordat de bal in de scrimmage naast werd geschoten. rust
Na rust werd er veel gescoord maar kon OSO steeds maar niet gelijk komen en liepen we telkens achter de feiten aan. Wel zagen we schitterende doelpunten van Kelvin 3 x, maar Diemen scoorde er één meer en zo kwam er een 4-5 eindstand op het scorebord te staan. Waarbij gezegd moet worden dat OSO vlak voor tijd pech had met inzetten van Jesse en Umut. Al met al een leuke en amusante wedstrijd. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig, Maarten, William, Jonne, Frank, Dennis, Bas, Jesse, Mike, Stephan, Sjoerd, Kelvin, Veron, Umut.