De laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015 voor OSO 1 was thuis tegen VIOD uit Tienhoven. Het werd een leuke wedstrijd met een voor OSO goed begin. Na ongeveer een kwartier een vrij trap aan de linkerkant van het veld deze werd door Frank of was het toch Sjoerd in de diepte op Jaap gespeeld die de bal goed voor gaf en de bal werd met links door Jesse in het doel geschoten 1-0. Hierna kreeg OSO het moeilijk en kwam VIOD op 1-1 maar toch had OSO weer op voorsprong kunnen komen maar een vrije trap van Jaap op Kelvin had niet het gewenste resultaat. Dat VIOD tot de rust tot 1-4 uitliep was meer aan OSO te danken dan aan hun eigen spel. Jammer rust

Na rust wilde OSO er met veel inzet en plezier toch nog een leuke wedstrijd van maken en kwam door een mooie combinatie Sjoerd > Mike > Jesse op 2-4. Hierna golfde het spel op en neer en kreeg OSO nog enkele kansen maar zonder succes. Via een uitval kwam VIOD op 2-5, maar het laatste woord was aan OSO. We kregen een strafschop mee welke door Mike goed werd ingeschoten. Al met al vooral na de rust een leuke wedstrijd. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: