Afgelopen zaterdag 4 oktober moesten we tegen één van de koplopers van onze competitie nl. NVC 1 in Naarden. Na een beperkte warming up (er was door het drukke programma weinig ruimte) begonnen we toch goed aan de wedstrijd. We probeerde de tegenstander op te vangen en via onze snelle voorwaartsen de tegenstander pijn te doen. Helaas wisten onze spitsen met de geboden kansen geen raad. Verder dan een bal op de lat kwamen we niet. En dan NVC die wisten met de enkele (kleine) kansen wel raad, en kwamen in de 25 minuut door hun spits met een kopbal op 1-0. De 2-0 na een minuut of 35 was een kopie van het eerste doelpunt met zijn hoofd scoorde de spits makkelijk. Hierna kregen we met een mooie aanval over links een kans maar verder dan de bal in het zijnet kwamen we niet. Via een slimme uitval kwam NVC voor de rust op 3-0. rust
Na rust begonnen we weer zoals voor de rust en was de eerste (kleine) kans weer voor ons, maar helaas de bal wilde er niet in. Hierna liep NVC uit naar 5-0 en moeten we deze wedstrijd maar gauw vergeten en uitkijken naar de volgende wedstrijd. Dat wordt dan weer een echte Hilversumse derby thuis tegen Wasmeer. Voor OSO waren afgelopen week de volgende spelers aanwezig: Maarten, Bas, Johne, Frank, Umut (Eric), Jaap (Mark), Jurre, Stephan, Mike, Alex (Jesse), Robby.