De laatste wedstrijd van 2015 moesten de mannen van OSO 1 thuis tegen één van de titelkandidaten Buitenboys uit Almere. De wedstrijd was al twee keer eerder afgelast maar kon nu toch eindelijk gespeeld worden op een moeilijk / zwaar bespeelbaar veld. In het begin van de wedstrijd was het aan beide zijde even aftasten en ging het spel over en weer zonder echte grote doelkansen. Tot de vijftiende minuut een lange bal van Daniel in de spits bij Mike kwam die zich tussen twee man goed vrij speelde maar zijn inzet trof helaas geen doel. De kansen die Buitenboys hierna kreeg waren twee kopballen de eerste werd door Philip goed overgetikt en de tweede werd over gekopt. rust                              Na rust het zelfde beeld over en het spel ging over en weer. De eerste kans was er één van Nordin maar zijn kopbal uit een vrije trap van Jurre ging maar net over. Na ongeveer tien minuten kreeg Buitenboys een corner welke bij de eerste paal werd verlengd en bij de tweede paal werd binnengeschoten 0-1. Hierna moest OSO even deze klap verwerken en had het moeilijk. En het werd er niet makkelijker op toen Frank een rode kaart kreeg (de scheidsrechter gaf na afloop toe dat dit eigenlijke een gele kaart had moeten zijn). Buitenboys profiteerde hiervan en kon uit een goed uitgevoerde uitval de 0-2 scoren. Maar het laatste kwartier was toch voor de 10 van OSO met veel inzet en passie werd er gestreden en kregen we toch enkele mogelijkheden vooral uit corners. Een schot van Jurre werd van de doellijn gehaald en een corner van Mike ging er bijna gelijk in bij de tweede paal. In de extra tijd kreeg OSO na een overtreding op Nordin een strafschop welke door Jurre op een koele manier werd ingeschoten 1-2. Hierna was de tijd voor OSO te kort om nog gelijk te komen. Jammer mannen jullie hebben laten zien dat we voor geen enkele tegenstander in de competitie onder hoeven te doen. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Philip, Umut, Tim, Frank, Daniel, Jurre, Jeremy, Stephan, Nordin, Mike, Jano, Jesse, Faissal, Tim B.