De eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen moest OSO 1 uit naar Buitenboys in Almere. Buitenboys heeft grote plannen en heeft goed ingekocht deze transfer periode van hun team van vorig seizoen waren nog maar enkele spelers over. Het eerste kwartier golfde het spel heen en weer met aan beide kante geen echte scoringskansen. Na ongeveer 15 minuten een snelle counter van Buitenboys en de 1-0 stond op het scorebord. Maar OSO stroopte de mouwen op en had in de 30 minuut bijna succes maar het afstandsschot van Jano kon door de keeper maar net over getikt worden. Jammer. Door een onoplettendheid kon Buitenboys net voor rust op 2-0 komen. Na rust veranderde er niet veel Buitenboys was de betere ploeg en OSO had het zwaar. De 3-0 was een afstandsschot wat de verder goed keepende Philip verraste. Hierna begonnen we toch nog te voetballen en kregen we enkele mogelijkheden via een mooie combinatie kon Jano de 3-1 scoren en kregen we hoop. Maar verder dan een vrije trap en een buitenspel doelpunt van Jesse kwamen we niet. Dat Buitenboys in de laatste vijftien minuten verder uitliep baar 6-1  was ondanks het goede keepen van Philip verdiend. Mannen volgende week weer een nieuwe kans thuis tegen Hertha uit Vinkeveen. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Philip, Lloyd, Frank, Tim, Daniel, Jonne, Ivo, William, Umut, Jordi, Stephan, Jano, Jesse, Nordin.