De wedstrijd van de gemiste kansen

Na de mooie overwinning vorige week in Maarssen bij OSM moesten onze jongens afgelopen zaterdag thuis tegen sc Buitenboys uit Almere. En ze begonnen goed één van de eerste aanvallen een combinatie tussen  Jesse en Alex bracht de bal bij Kelvin. Maar zijn goed geplaatste kopbal ging echter net naast. Ook hierna bleef OSO goed doorgaan en uit een combinatie tussen Jesse en Alex schoot Alex maar net naast. Hierna ging het spel over en weer, en zoals zo vaak in het voetbal als je zelf niet scoort doet de tegenstander het wel. Een misverstand in de anders zo solide verdediging werd resoluut ingeschoten 0-1. En dat was nog niet alles want binnen 3 minuten stond er 0-2 op het scorebord. En toen pakte OSO de draad weer op en kreeg kansen, Robby kon alleen op de keeper afgaan maar de keeper van Buitenboys kon met zijn voet de bal nog net tegenhouden. Twee minuten later was het toch raak een afgeslagen bal werd door Robby op de rand van het strafschopgebied goed ingeschoten 1-2. Voor de rust kregen we nog enkele kansen maar of buitenspel (Kelvin) of de keeper (Robby) stond succes in de weg. De grootste kans op de 2-2 kregen we twee minuten voor de rust, met een mooie steekbal van Alex kon Kelvin alleen doorgaan op de de goal maar de keeper van Buitenboys stond succes in de weg. rust 1-2

Ook nu ging het spel heen en weer met aan beide kanten weinig gevaar. We moesten wachten tot de 15 minuut toen kregen we een vrije trap deze werd door Mike goed genomen op Kelvin, echter de ingeschoten bal belande in het zijnet. Hierna zakte de wedstrijd in Buitenboys loerde op de counter en OSO kon maar geen vuist maken. Of het moet de actie geweest zijn van Alex maar zijn schot ging naast. Ja en als het dan niet wil lukken scoort de tegenstander vlak voor tijd uit een counter de 1-3. Ook OSO scoorde nog een keer Mike ging achter een bal aan hield hem binnen en zijn voorzet werd binnen gekopt door een verdediger van Buitenboys. Echter de grensrechter had gezien dat de bal achter was, waar de meningen over verdeeld waren. Jammer mannen nu op naar volgende week, de derby uit tegen BZC.

Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Umut, Stephan, Jaap, Frank, Mark, Eric, Mike, Jesse, Robby, Aiko, Alex en Kelvin.