De competitie zit er helaas al weer bijna op (nu nog twee wedstrijden) afgelopen zaterdag moesten onze mannen naar onze vrienden van DOB in Nigtevecht. De wedstrijd begon een half uurtje later dan oorspronkelijk de bedoeling was. Dit kwam omdat het veld nog bezet was i.v.m. een kleine onderbreking. Het weer zat ook niet mee (veel wind en af en toe regen) maar onze mannen hadden er zin in ? toch.
Voor rust konden we geen vuist maken en hadden we vooral geen antwoord op de snelle spitsen van DOB. Voor we het goed en wel wisten stonden we met 2-0 achter. Hierna kregen we enkele kansen / mogelijkheden maar onze voorwaartsen hadden hun vizier (nog) niet op scherp staan. rust
Na rust stonden we binnen een paar minuten al op een 3-0 achterstand en toen leek het wel of onze mannen het zat waren. Maar dan in de goede zin van het woord we begonnen te voetballen en dit leverde enkele kansen en een afgekeurd doelpunt op. Toen er nog een minuut of tien te spelen was hadden we eindelijk succes Mike werd onderuit gelopen in de zestien dus een strafschop. Jurre was weer een keer aanwezig en scoorde  3-1 en binnen één minuut stond de 3-2 (Kelvin) op het scorebord. En we bleven doorgaan vlak voor tijd werd een vrije trap van Jurre door Kelvin goed ingekopt 3-3. En ook daarna kregen we nog kansen op meer, maar helaas de wedstrijd duurde net iets te kort om voor de winst te gaan.
Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Veron, William, Jonne, Frank, Aiko, Sjoerd, Bas, Stephan, Jurre, Jesse, Kelvin, Mike, Mario.