DE KOP IS ER AF

Afgelopen zaterdag 6 september stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen 2014 / 2015 op het programma. De wedstrijd v.v. OSO 1 –DOB 1 (uit Nigtevecht) was door de krant benoemd als duel van de week. Dit betekent extra aandacht voor deze streek derby. Het is een leuk en sportief duel geworden met aan beide kanten respect voor de tegenstander. In het begin van de wedstrijd was het even aftasten bij beide teams. Hierna nam OSO het heft in handen en kreeg vooral via de snelle uitvallen enkele grote kansen. Maar de voorwaartsen van OSO hadden het vizier nog niet op scherp staan. Ook werd er een mooie aanval over de schijven Jurre > Robbie > Kelvin op het laatste moment terug gefloten i.v.m. buitenspel. rust 0-0
Na rust kantelde de wedstrijd wel erg snel de kant van OSO op want binnen vijf minuten stond er 2-0 op het scorebord. Bij het eerste doelpunt zette Kelvin een goed blok en stelde hij Robbie in staat van dichtbij de 1-0 in te schieten. De 2-0 was een overtreding (in de rug lopen) op Kelvin en de scheidsrechter kon niet anders doen dan de bal op de stip leggen. De strafschop werd door Alex goed ingeschoten 2-0. Hierna gingen de koppies bij DOB hangen en kon OSO het balletje (aangeboden door Lunchcafé van Drimmelen) rustig laten lopen. Met als resultaat een goed genomen corner door Jaap welke door de DOB doelman verkeerd werd beoordeeld en zo door Robbie van dichtbij kon worden ingetikt 3-0. De laatste minuten werden rustig uitgespeeld en bezorgde OSO dik verdiende drie punten. De wedstrijd stond onder leiding van een goed fluitende scheidsrechter Appel.
Voor v.v. OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Umut, Stephan, Johne, Frank, Jaap, Jurre, Alex (Mark), Erik (Tim), Robbie, Kelvin (Jesse)