Met een fijn gevoel de winterstop in …………………………………………

De laatste wedstrijd van het kalenderjaar 2014 was de uitwedstrijd bij Diemen, het verschil in punten was 3 in het voordeel van OSO. Het werd dan ook een belangrijke en spannende wedstrijd voor onze jongens. Voor de wedstrijd één minuut stilte voor het overlijden na een kort ziekbed van de vader van Jonne. De spelers / begeleiding en bestuur wilde hiermee Jonne in deze moeilijke tijd bijstaan.
Jonne die als toeschouwer aanwezig was heeft hier veel steun aan gehad.
En dan nu naar de wedstrijd OSO begon goed aan de wedstrijd maar de kansen van Jaap, Umut (open doel) en Mike waren steeds net niet. Diemen stelde daar één kans voor de spits van Diemen tegenover maar na twintig minuten stond er nog steeds 0-0 op het scorebord. In de 22 minuut een combinatie tussen Alex en Mike die Umut in staat stelde de 0-1 te maken. En OSO bleef goed doorgaan een aanval over rechts en Jesse schoot de bal maar net naast. In de 26 minuut een combinatie tussen Mike > Kelvin > Jesse maar Frank kon de voorzet helaas niet over de doellijn krijgen. (jammer) Hierna verslapte we toch even en kreeg de Diemen spits een 100 % kans maar Maarten keerde de bal schitterend. Hierna herpakte OSO zich en een combinatie tussen Mike > Umut > Mike werd maar net tot corner verwerkt.
Deze corner werd genomen door Alex en Kelvin kon deze mooi genomen corner bij de tweede paal intikken 0-2. rust
Maar dan na rust we kregen het moeilijk Diemen kwam fanatiek uit de kleedkamer en dit had resultaat in de 56 en 57 minuut en de 2-2 stond op het scorebord. Maar OSO herstelde zich knap een mooie diepe bal van Stephan bereikte Alex en de 2-3 was een feit. Hierna een mooi genomen vrije trap tussen Alex > Mike en Jesse kon de 2-4 scoren. En dan Diemen ze kregen nog twee kansen maar Maarten stond verder succes in de weg. Het laatste woord was aan OSO een mooie bal van Sjoerd bereikte Alex die de 2-5 eindstand scoorde. Een lekkere overwinning zo net voor de winterstop. Voor OSO waren de volgende spelers aanwezig: Maarten, Raymond, Stephan, Sjoerd, Aiko, Frank, Jaap, Jesse, Mike, Alex, Umut, Eric, Bas, Kelvin.

Klik op de foto om hem in een groter formaat te bekijken !