Het was een druk weekend voor jullie verslaggever dit weekend alle OSO teams moesten namelijk spelen. We begonnen op de vrijdagavond met ons 7 tegen 7 (35+) team deze mochten dit keer als gastheer optreden. en onze mannen deden het goed. Er werd met 2-0 gewonnen van de Vecht met 2-0 van HSV en er werd met 0-0 gelijk gespeeld tegen Victoria. En na afloop werd de derde helft ook door OSO gewonnen. Al met al een geslaagde avond voor alle uitslagen zie uitslagen en programma.

77oso

Op zaterdag moest eerst ons tweede team thuis spelen tegen EDO uit Utrecht. Het werd de eerste wedstrijd voor deze mannen en dat was te zien. Ze moesten duidelijk nog aan elkaar wennen want na een 1-3 ruststand kon EDO verder uitlopen naar 2-9. De doelpunten van OSO waren wel van grote klasse en werden gescoord door Daan en Sjoerd. De wedstrijd werd in goede banen geleid door scheidsrechter H. de Waard. Mannen kop op volgende week gaan jullie er weer voor.

2oso                 hennyoso

En er was nog meer want ons eerste team moest om 14.00 uur thuis tegen Hertha en wilde de nederlaag van vorige week tegen Buitenboys weg poetsen. OSO begon goed aan de wedstrijd en zette veel druk op de verdediging van Hertha wat al snel resultaat had. In de 10 minuut kwam de bal bij Jeremy die Umut op rechts diep stuurde en zijn voorzet werd mooi ingeschoten door Nordin 1-0. Na ongeveer 20 minuten nam Hertha het initiatief over en kon na niet goed ingrijpen in de verdediging van dichtbij de 1-1 scoren. Toch kreeg OSO nog kansen maar een kopbal en schot van Jonne en een vrije trap van Daniel hadden meer verdiend. Het was jammer dat Daniel die een goede wedstrijd speelde  geblesseerd raakte en in de eerste helft al door Jordi moest worden vervangen. rust Na rust werd het een rommelige en af en toe vervelende wedstrijd waar de spelers aan beide kanten meer met hun mond dan met hun voeten aan het spelen waren. Na ongeveer 25 minuten kreeg OSO de kans op voorsprong te komen maar de gegeven strafschop werd door de keeper van Hertha gekeerd. Hierna moest de scheidsrechter veel kaarten geven en speelde Hertha met 9 en OSO met 10 man de wedstrijd verder uit. De hoogte punten (lees doelpunten) zaten dan ook verder allemaal in de extra gegeven tijd. Hertha kwam op voorsprong door een strafschop op 1-2 en OSO kwam gelukkig in de laatste minuut (107) op 2-2 door Nordin. Toch nog een punt maar we kunnen beter. Dan maar volgende week thuis tegen Olympia.