Er stond een echte derby afgelopen weekend op het programma nl. OSO 1 – Victoria 1 een wedstrijd die volgens vele voetbalkenners nog nooit was gespeeld. (gaan we opzoeken) Het werd een waar spektakel stuk waar Victoria veel aan de bal was maar waar vooral voor de rust OSO de betere kansen kreeg. De eerste grote kans kreeg OSO in de vijftiende minuut een aanval over rechts (Jeremy) zijn voorzet werd door Mike in één keer ingeschoten vanaf de zestien meter maar de keeper kon met zijn benen redding brengen. Uit de actie die volgde had iedereen het idee dat Mike onreglementair werd gestopt maar de scheidsrechter zag het voor OSO helaas anders. En victoria dan die hadden pech dat een van afstand geschoten bal op de paal kwam. Verder bleef OSO gevaarlijk in de counter maar konden onze voorwaartsen het net niet vinden. Jammer rust. Na de rust het zelfde beeld Victoria veel aan de bal en OSO moest het van zijn uitvallen hebben. Een combinatie tussen Mike en Ivo had een beter lot verdiend evenals een afstandsschot van Stephan. In de 65 min. kwam Victoria op voorsprong een afstandsschot van Wesley Roof verdween in de kruising. Hierna was OSO het even kwijt en kon Victoria ook de 0-2 maken. Daarna gebeurde er voor beide doelen niet veel meer en pakte Victoria de drie punten. Jammer mannen goed gespeeld en probeer dit vol te houden. Man of the match Tim.